Voor vier organisaties die een gezamenlijke frontoffice delen, zijn wij op zoek naar een Frontoffice medewerker.

candles 209157 1920

 

Het is een heel verdrietige week in Jeugddorp De Glind, het dorp waar wij zo nauw mee zijn verbonden. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar iedereen – in De Glind en daarbuiten- die getroffen is door de gebeurtenissen rond het overlijden van Romy. We wensen medewerkers en leerlingen van de Donnerschool en hun ouders heel veel sterkte toe!

 

 

Op woensdag 14 juni is de algemene ledenvergadering van de Rudolphstichting. Alle kerken die lid zijn van de Rudolphstichting zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Op 13 april 2017 werd in Jeugddorp De Glind een natuurspeelplaats geopend. Een unieke speelplek met natuurlijke zitplekken, een beekloop met waterpomp en brug, een speelheuvel met kruipbuis en een klautertoestel.
De speelplaats is leuk voor kinderen, maar is ook een duurzame innovatie. Het regenwater van het dak van de kerk gaat namelijk niet langer in het riool (en vandaaruit door naar een duur proces van waterzuivering) maar loopt via de speelplek naar een vijver achter de kerk.

De Rudolphstichting zoekt een pachter die in Jeugddorp De Glind een biologisch land- en tuinbouwbedrijf wil opzetten. We hebben de volgende grond beschikbaar: 7 ha voor gewassen en 4 ha voor grasland (+ vee).

Jan en Jenneke van Ee hebben een gezinshuis in De Glind*. Op dit moment wonen er in gezinshuis ‘Bij de Bron’ 5 kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar. Ook biedt het gezinshuis dagbesteding aan een volwassene.

Sinds de zomer van 2016 mag Gezinshuis ‘Bij De Bron’ het ‘Keurmerk Gezinshuizen’ voeren. Jan van Ee die samen met zijn vrouw Jenneke fulltime het gezinshuis runt, is er trots op: “Ik wil wel een Keurmerk-bord aan de deur, hoor. Net zoiets als bij de BOVAG-dealer, dat je weet dat je bij een erkende specialist bent die kwaliteit levert. Want dat is wat we doen, ons vak professioneel uitvoeren.”

De Rudolphstichting zoekt mensen die betrokken zijn bij ons werk en actief iets met deze betrokkenheid willen doen.

Je inzetten voor kwetsbare kinderen door hun verhaal te vertellen

Werken met getraumatiseerde kinderen is een specialistisch en ook moeilijk vak. Vrijwilligerswerk in een gezinshuis is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Maar wist u/jij dat je met heel andere vaardigheden ook kunt bijdragen aan het kansrijk opgroeien van kwetsbare kinderen? U/jij hoeft geen hulpverlener te zijn. Een heel andere opleiding of achtergrond is misschien wel beter geschikt voor het vrijwilligerswerk dat je bij ons kunt doen. Wij zoeken namelijk mannen en vrouwen in de leeftijd van 18-80 die het leuk vinden om op het podium, voor een zaal(tje) te staan en luisteraars te raken met een verhaal.

Familie Wildeman 11 verkleindDe tuin van een gezinshuis is bij uitstek de plek waar uithuisgeplaatste kinderen die al (te) veel hebben meegemaakt weer gewoon lekker kind kunnen zijn. In Jeugddorp De Glind wonen 120 uithuigesplaatste kinderen in 25 gezinshuizen. Zeker 15 gezinshuizen uit het Jeugddorp hebben behoefte aan buitenspeelgoed voor hun achtertuin, denk aan een speelhuisje, trampoline of schommel.

De Rudolphstichting biedt uit huis geplaatste kinderen een inspirerende en veilige leefomgeving door vernieuwende zorgprojecten.

Laatste tweets

RudolphSt Voor vier organisaties die een gezamenlijke frontoffice delen, zijn wij op zoek naar een Frontoffice medewerker: bit.ly/2si57Bf

1 week geleden2 retweets

RudolphSt Woensdag 14 juni is de algemene ledenvergadering van de Rudolphstichting. Van harte welkom! Meer info: bit.ly/2qIpVhO

4 weken geleden

RudolphSt Zaterdag 1 juli is het #YoungHeroesFestival in #DeGlind, een festival voor jonge #mantelzorgers. Info & aanmelden: bit.ly/2rvSYch.

dinsdag 23 mei 20173 retweets

RudolphSt Afgelopen zaterdag de start van een duurzamer seizoen voor #zwembad #DeGlind dankzij mooie samenwerking met gemeente:bit.ly/2rlC11d

dinsdag 16 mei 20172 retweets