Op woensdag 14 juni is de algemene ledenvergadering van de Rudolphstichting. Alle kerken die lid zijn van de Rudolphstichting zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Tijdens deze vergadering (van 19.30 tot 20.00 uur) wordt de jaarrekening definitief vastgesteld en ook de bestuurssamenstelling (toetreden, aftreden) komt aan bod.

 

Op 14 juni organiseren wij ook een Ontmoetingsdag van de Rudolphstichting in Jeugddorp De Glind. Als u de ledenvergadering combineert met de ontmoetingsdag bieden we u graag een maaltijd aan in ons dorpscentrum Glindster.

U kunt zich voor de de ontmoetingsdag, de ledenvergadering of de combinatie hiervan aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De Rudolphstichting biedt uit huis geplaatste kinderen een inspirerende en veilige leefomgeving door vernieuwende zorgprojecten.

Laatste tweets

RudolphSt In #DeGlind werd sinterklaas de afgelopen dagen geholpen door de hulpsinterklazen van #Achmea. 158 pakjes werden er… twitter.com/i/web/status/9…

1 week geleden

RudolphSt #Gezinshuis Jabez uit #Loppersum is gecertificeerd! Gefeliciteerd met jullie #KeurmerkGezinshuizen!

1 week geleden

RudolphSt Van harte gefeliciteerd #gezinshuis GeZ!n uit #Zuidoostbeemster met het #Keurmerkgezinshuizen. Jullie #jeugdzorg #kwaliteit zwart op wit!

2 weken geleden

AsjeDijk Oogstdag De Glind aan Boshuisweg. 80 oude tamme kastanjebomen; kinderen rapen kastanjes. Heerlijk als puree, pannen… twitter.com/i/web/status/9…

Retweeted donderdag 26 oktober 20172 retweets