gezinshuis.comGezinshuizen organiseren volgens een vernieuwend concept: de franchiseformule. Gezinshuisouders zijn zelfstandige ondernemers die onder de naam van Gezinshuis.com werken.

Project: Gezinshuis.com
Werkveld: Gezinsvormen

Waarom gezinshuizen als zelfstandig ondernemer?

Kinderen en jongeren kunnen het beste geholpen worden als er oog is voor hun mogelijkheden en talenten. Ouders kunnen het beste opvoeden als ze dicht bij zichzelf blijven. Vanuit deze twee uitgangspunten is Gezinshuis.com in 2007 gestart.

Gezinshuis.com gelooft dat deze uitganspunten het beste tot hun recht komen als gezinshuisouders als kleine, zelfstandig ondernemers werken; naast het werken vanuit betrokkenheid en professionaliteit.

Het zelfstandig ondernemerschap geeft gezinshuisouders de mogelijkheid om te werken vanuit eigen kracht en filosofie. Onder anderen de behandelco├Ârdinatoren houden in de gaten of de gezinshuisouders verantwoordt werken en of de kwaliteit van zorg op peil is.

Gezinshuis.com ondersteunt gezinshuisouders, op velerlei manieren, in het organiseren van hun gezinshuis. Inmiddels zijn er al meer dan 85 gezinshuizen operationeel binnen de franchiseformule van Gezinshuis.com.

Wie hebben Gezinshuis.com gestart?

Gezinshuis.com is gestart als initiatief van de Rudolphstichting, Joozt-LSG en enkele ondernemers in de jeugdzorg. Sinds 2008 is Gezinshuis.com een zelfstandige stichting, met een aanzienlijke inhoudelijke en bestuurlijke inbreng vanuit de Rudolphstichting.

Kijk voor uitgebreide informatie op de website www.gezinshuis.com.