Een kijkje achter de schermen, dat krijgt u op een Ontmoetingsdag. Een inspirerende dag waarbij u meer over het werk van de Rudolphstichting te weten komt en kennismaakt met Jeugddorp De Glind.

De Ontmoetingsdagen zijn met name gericht op diaconieën van de Protestantse Kerk Nederland en donateurs van de Rudolphstichting.

Programma Ontmoetingsdagen in 2017

De Ontmoetingsdagen van 2017 zijn op vrijdag 7 april, woensdag 14 juni (gecombineerd met Jaarvergadering/Algemene Ledenvergadering) en zaterdag 7 oktober.

Globaal programma (op 14 juni een middagprogramma)
10.00 – 10.30 uur Ontvangst en informatie over werk Rudolphstichting
10.30 – 11.30 uur Bezoek gezinshuis
11.30 – 12.30 uur Rondleiding door Jeugddorp De Glind
12.30 – 13.00 uur Lunch

Algemene Ledenvergadering: 14 juni 2017

PKN-diaconieën die lid zijn van de Rudolphstichting zijn van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering, op woensdagavond 14 juni vanaf 19.30 uur. Als u dit combineert met de Ontmoetingsdag die 's middags wordt gehouden, verzorgen wij graag de avondmaaltijd voor u.

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich tot 7 dagen voor een Ontmoetingsdag aanmelden via het aanmeldformulier. Het minimum aantal deelnemers is 5 personen en maximaal 15 personen.

Bereikbaarheid jeugddorp De Glind

De Glind ligt centraal -in het midden van Nederland- en is met de auto goed bereikbaar.

Reist u met het openbaar vervoer, dan kunt u De Glind bereiken met de buurtbus. Kijk op www.buurtbusdeglind.nl voor meer informatie. Het is mogelijk om u af te halen van station Amersfoort CS of Barneveld Centrum.

Heeft u vragen over deze Ontmoetingsdag of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via (0342) 45 90 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..