Persoonlijke betrokkenheid, activeren en verbinden van de medewerkers, een goed project en een aansprekende omgeving. Dat is wat de Rudolphstichting in jeugddorp De Glind aan bedrijven kan bieden.

Een MBO*-activiteit of gewoon een gezellige teamdag? In Jeugddorp De Glind zijn diverse mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie.

(*maatschappelijk betrokken ondernemen)

Graag stellen we een dag(deel) voor uw samen dat aansluit bij uw wensen en behoeften. De Volgende onderdelen zijn te combineren:

Medewerkers gaan in groepen uiteen en doen onder begeleiding van de jongerne uit het Jeugddorp workshops en diverse activiteiten bij verschillende Glindse ondernemers, bijvoorbeeld bij de kinderboerderij, het dorpsrestaurant Dok14 of Glind Media.

In De Glind zijn vergaderfaciliteiten variƫrend van een vergaderkamers voor 8 personen, tot aan de kerk-/theaterzaal voor groepen van circa 100 eprsonen

Lunch, diner, aangeklede koffie of onstpannen middagborrel. Dok14 verzorgt eten en drinken op basis van uw wensen.

Glindse partijen gaan graag met u in gesprek om een teamdag 'op maat' voor u samen te stellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.