De Rudolphstichting zoekt mensen die betrokken zijn bij ons werk en actief iets met deze betrokkenheid willen doen.

Je inzetten voor kwetsbare kinderen door hun verhaal te vertellen

Werken met getraumatiseerde kinderen is een specialistisch en ook moeilijk vak. Vrijwilligerswerk in een gezinshuis is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Maar wist u/jij dat je met heel andere vaardigheden ook kunt bijdragen aan het kansrijk opgroeien van kwetsbare kinderen? U/jij hoeft geen hulpverlener te zijn. Een heel andere opleiding of achtergrond is misschien wel beter geschikt voor het vrijwilligerswerk dat je bij ons kunt doen. Wij zoeken namelijk mannen en vrouwen in de leeftijd van 18-80 die het leuk vinden om op het podium, voor een zaal(tje) te staan en luisteraars te raken met een verhaal.

 

Circa 20x per jaar wordt de Rudolphstichting uitgenodigd om iets te komen vertellen over ons werk voor kwetsbare kinderen.

Vaak door kerken, maar ook door (vrouwen)verenigingen, organisaties of bijvoorbeeld de rotary.

Voor deze presentaties (in kerken meestal circa 6 minuten, bij verenigingen wat langer) zoeken wij nog extra vrijwilligers. Er is nu een team van 2 vrijwilligers die deze presentaties geven, dit team breiden we graag uit met 2 extra personen.

 

Uiteraard krijgt u/jij van ons begeleiding hierbij. U/jij krijgt alle informatie en materialen die u nodig heeft en reis- en onkosten worden vergoed.

 

Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk voor de Rudolphstichting? Wilt u ambassadeur worden of twijfelt u nog? Bel dan met de afdeling Communicatie & Fondsenwerving (0342) 45 90 10 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Rudolphstichting heeft compassie voor kwetsbare kinderen en wenst dat elk uithuisgeplaatst kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene.

Laatste tweets

RudolphSt [Open Dag Jeugddorp De Glind afgelast] Wegens de ontwikkelingen rondom het Corona virus (COVID-19) gaat de Open D… twitter.com/i/web/status/1…

4 weken geleden1 retweet

RudolphSt Kom jij werken in Jeugddorp De Glind 🏘? twitter.com/jeugddorp/stat…

maandag 02 maart 2020

RudolphSt Het nieuwe bestuur van zwembad De Glind 🏊‍♀️! twitter.com/zwembaddeglind…

dinsdag 25 februari 20201 retweet