beeldmerkRScmgz kopie"Als ik terugkijk op 2018 is het een jaar waarin veel bestaande zaken een nieuwe insteek of een nieuw begin kregen. Een overgangsjaar waarin organisch, op veel fronten een nieuwe start werd gemaakt"

Bovenstaande is een citaat uit het voorwoord van het jaarverslag door directeur Gerard de Jong. In het jaarverslag staan verder o.a. de doelstellingen en strategie, worden de programma's en projecten beschreven en staan de financiële resultaten.

Klik hier voor het hele jaarverslag

Laatste tweets

RudolphSt Een thuis bij #gezinshuis Gewoonhuis in Steenbergen! Van harte gefeliciteerd met het #KeurmerkGezinshuizen. #jeugdzorg

2 weken geleden