Nieuws Glindster verkleindOp woensdag 12 juni werd het onderzoek ‘Geweld in de Jeugdzorg’ gepresenteerd. In de afgelopen week zijn daar in de media persoonlijke verhalen aan toegevoegd. De verhalen en de inhoud raken ons, want geen enkel kind zou dit mee moeten maken.

 

 

 

Elke vorm van geweld, mishandeling, misbruik en vernedering is onacceptabel. Het rapport doet goede aanbevelingen voor verbetering, die onderschrijven wij. Vooral de mogelijkheden om, als u/jij die behoefte heeft, je verhaal te vertellen. Er is een landelijke procedure afgesproken.

 

Als u met de Rudolphstichting ergens over wilt praten, dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0342-459010. Wij bieden eerst een luisterend oor en kunnen u/jou vervolgens doorverwijzen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Slachtofferhulp Nederland.

 

Als u niet alleen uw verhaal wilt doen, maar een herstelgesprek zou willen of een klacht wilt indienen, dan zijn daar ook instanties voor.

 

Je kunt hier ook het nieuwsbericht van Jeugdzorg Nederland lezen.

De Rudolphstichting heeft compassie voor kwetsbare kinderen en wenst dat elk uithuisgeplaatst kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene.

Laatste tweets

RudolphSt Een prachtige #cheque van @demeerwaarde Barneveld. Een jaar lang spaarden zij voor 10 #goededoelen. Top! Lees meer:… twitter.com/i/web/status/1…

vrijdag 19 juli 2019

gezinshuiscom Ondernemend en opgeleid in de zorg? Start een gezinshuis en bied kinderen een veilig thuis! Kom op do 19 september… twitter.com/i/web/status/1…

Retweeted woensdag 17 juli 20194 retweets

jeugddorp 2 woonplekken beschikbaar voor #uithuisgeplaatste 16+ jongeren in kleinschalig doorstroomhuis in #DeGlind. Meer inf… twitter.com/i/web/status/1…

Retweeted dinsdag 09 juli 20192 retweets