Deze vacature staat niet meer open. Solliciteren is helaas niet meer mogelijk.

Wil je werken bij een maatschappelijk ondernemende non-profitorganisatie? Bekijk onze andere vacatures.

Wie zijn wij?

De Rudolphstichting is een kleine non-profit organisatie met grote impact, gevestigd in De Glind. Al jarenlang zetten wij ons in voor een kansrijke toekomst voor uithuisgeplaatste kinderen. De Rudolphstichting investeert tijd, geld en kennis in programma's die het ínhuisplaatsen van kinderen bevorderen en bijdragen aan (de kwaliteit) van gezinshuizen en deskundigheid van gezinshuisouders. We zijn nauw betrokken bij woon- en vrijetijdsprojecten, landschapsontwikkeling en duurzaamheid in De Glind; een klein, groen dorpje tussen Barneveld en Amersfoort waar 120 uithuisgeplaatste kinderen een veilig thuis vinden in 28 gezinshuizen.

Laatste tweets

RudolphSt Een thuis bij #gezinshuis Gewoonhuis in Steenbergen! Van harte gefeliciteerd met het #KeurmerkGezinshuizen. #jeugdzorg

2 weken geleden

RudolphSt #Gezinshuis De Zandhoek in Apeldoorn is goed bezig. Zij hebben het #KeurmerkGezinshuizen nu ook ontvangen. Gefeliciteerd! #jeugdzorg