Sinterklaas komt steeds dichterbij en ook dit jaar komt de Sint naar De Glind. Net als vorig jaar gaan de Rudolphstichting en Achmea de Sint helpen om uw kind blij te maken. U hoeft daarvoor alleen één ding te doen!

Weet u al wat uw kind wilt? Of wilt u dit eerst samen bespreken met uw kind? Dit is geen enkel probleem, want u kunt uw kind(eren) aanmelden via het volgende formulier: aanmeldformulier Sinterklaas 2019.

Laatste tweets

RudolphSt Gezinshuis Zaodland heeft het #KeurmerkGezinshuizen binnen! Gefeliciteerd! #jeugdzorg

2 weken geleden

RudolphSt Een thuis bij #gezinshuis Gewoonhuis in Steenbergen! Van harte gefeliciteerd met het #KeurmerkGezinshuizen. #jeugdzorg