ChocoladelettersSinterklaas Achmea is dit jaar weer langs gekomen in De Glind. Net als vorig jaar heeft Achmea cadeaus gekocht voor de kinderen. De ouders, en natuurlijk de kinderen, waren razend enthiousiast en waren Achmea "heel erg dankbaar". 

 

 

 

Verschillende kinderen en jongeren in De Glind hebben hun verlanglijstjes doorgegeven aan de Rudolphstichting. Er kwamen heel veel verschillende lijstjes binnen en de cadeauwensen waren ook heel erg verschillend! Van glitter & glamour tot aan de stoere voetballers. 


Vervolgens zijn de medewerkers van Achmea op pad gegaan om deze wensen te vervullen. De cadeaus zijn dan ook super leuk ingepakt. Achmea heeft de cadeaus verzameld en heeft ze naar De Glind gebracht met wat extra's, namelijk dozen met lekker snoepgoed en chocolade letters!

In De Glindster hebben verschillende ouders en kinderen de cadeautjes opgehaald en, zoals eerder gezegd, ze waren heel erg dankbaar. Wij wensen jullie allemaal een fijne pakjesavond toe! 

Achmea Sinterklaas cadeaus closeupCadeaus Sinterklaas Achmea GEHEEL

De Rudolphstichting heeft compassie voor kwetsbare kinderen en wenst dat elk uithuisgeplaatst kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene.

Laatste tweets

RudolphSt Het zwembad in De Glind is begonnen met Twitter. Volg @zwembaddeglind om op de hoogte te blijven! #deglindtwitter.com/i/web/status/1…

4 dagen geleden

RudolphSt Wolter Kranenburg gaat helaas stoppen als ambassadeur voor de Rudolphstichting (gezondheidsredenen). Bedankt voor a… twitter.com/i/web/status/1…

1 week geleden

RudolphSt #gezinshuis De Duizenpoot uit Duiven heeft het #keurmerkgezinshuizen binnen. Gefeliciteerd! #jeugdzorgtwitter.com/i/web/status/1…

2 weken geleden1 retweet