DannyWelke rol hebben burgervoogden in het leven van kinderen in gezinshuizen en leefgroepen? Danny en Marinette vertellen over hun Burgervoogd.

 

 

 

 

Danny over zijn voogd Bouke: “'Ja weet je, hij heeft wel de voogdij over mij en hij moet wel bijvoorbeeld zakelijke dingen regelen, handtekeningen zetten. In mijn ogen is hij gewoon echt een vriend. Ik heb zo’n hechte band met hem opgebouwd toen ik jong was, zoiets kun je niet meer breken”. 

 

Marinette over haar voogd Gio: “Hij is meer dan een echte vader voor mij. Hij is iemand die echt goed voor mij zorgt. En waar ik om geef. Hij is degene die ik alleen maar echt goed vertrouw”.

 

 

Zoek jij een voogd? Of wil je zelf een voogd worden?
Praat erover of kijk op www.burgervoogd.nl

De Rudolphstichting heeft compassie voor kwetsbare kinderen en wenst dat elk uithuisgeplaatst kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene.

Laatste tweets

KerkinActie De #coronacrisis zette in gezinshuizen in De Glind alles op zijn kop. Niet eerder was het leven zo ongewoon. Kinder… twitter.com/i/web/status/1…

Retweeted 2 weken geleden5 retweets

RudolphSt [Open Dag Jeugddorp De Glind afgelast] Wegens de ontwikkelingen rondom het Corona virus (COVID-19) gaat de Open D… twitter.com/i/web/status/1…

donderdag 12 maart 20201 retweet

RudolphSt Kom jij werken in Jeugddorp De Glind 🏘? twitter.com/jeugddorp/stat…

maandag 02 maart 2020