DorpsTiny in Jeugddorp De GlindIn De Glind is een nieuw soort Tiny House opgeleverd; de Dorpstiny. In deze miniwoning kan een jongere zelfstandig leren wonen. Eerder al werden in dit woonproject voor 16-plussers twee TuinTiny’s in gebruik genomen. TuinTiny’s staan bij gezinshuizen, de Dorpstiny staat op zichzelf in het dorp.

 

In een Tiny House woont de jongere zoveel mogelijk zelfstandig en heeft hij of zij hulp van het gezinshuis, als dit nodig is. Een Tiny House is een één-persoons-woning met een keuken, douche- en toilet, woon- en slaapkamer. Een DorpsTiny is net wat groter dan een TuinTiny en is geschikt voor een jongere die in een gezinshuis opgroeide en al wat meer zelfstandigheid aankan.

 

De totale omvang van het 16-pluswoonproject is 5 Tiny Houses. Het project Tiny House is een samenwerking tussen de Rudolphstichting, de gemeente Barneveld, Pluryn. En wordt financieel mogelijk gemaakt door kerken en vermogensfondsen.

 

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Tiny House? Neem dan contact met ons op. 

De Rudolphstichting heeft compassie voor kwetsbare kinderen en wenst dat elk uithuisgeplaatst kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene.

Laatste tweets

KerkinActie De #coronacrisis zette in gezinshuizen in De Glind alles op zijn kop. Niet eerder was het leven zo ongewoon. Kinder… twitter.com/i/web/status/1…

Retweeted 2 weken geleden5 retweets

RudolphSt [Open Dag Jeugddorp De Glind afgelast] Wegens de ontwikkelingen rondom het Corona virus (COVID-19) gaat de Open D… twitter.com/i/web/status/1…

donderdag 12 maart 20201 retweet

RudolphSt Kom jij werken in Jeugddorp De Glind 🏘? twitter.com/jeugddorp/stat…

maandag 02 maart 2020