Misschien wel de leukste en makkelijkste manier om een steentje bij te dragen aan het Jeugddorp: kom gewoon langs!

In De Glind kunnen kinderen heerlijk buitenspelen op de Kinderboerderij, het Schateiland of in de natuurspeelplaats. In en rond De Glind zijn mooie wandelpaden en klompenpaden waarlangs ook diverse tuinen te vinden zijn als Tres Jolie en Glinstertuin. U kunt ook een hapje eten bij Bistro ONS.

Bekijk alle mogelijkheden

Kennismaken met het werk
Naast recreatie kunt u ook naar De Glind komen om kennis te maken met het werk wat er vezet wordt. De Rudolphstichting organiseert Ontmoetingsdagen in De Glind.
Meer informatie & aanmelden.

Doneer
Donaties zijn belangrijk om het werk in De Glind te kunnen doen. Uw donatie, groot of klein, wordt in De Glind bijvoorbeeld ingezet voor het behoud en de ontwikkeling van vrijetijd voor de uithuisgeplaatste jongeren, het opzetten van leerwerktrajecten en het ontwikkelen van nieuwe zorginitiatieven.

Direct online doneren

Wordt vrijwilliger
Via vrijwilligerswerk kunt u een bijdrage leveren aan het Jeugddorp. Geregeld zoeken we vrijwilligers voor diverse werkzaamheden in en rond De Glind.
Kijk hier voor actuele vacatures