Keurmerk Gezinshuizen zoekt een gezinshuisauditor voor de regio Groningen, Drenthe.

 

Ben je enthousiast als het gaat over gezinshuizen? Word je blij van audits? Dan is dit wellicht een mooie functie voor jou. 

De gezinshuisaudit is een belangrijk onderdeel van het certificeringstraject van het Keurmerk Gezinshuizen. Deze audit wordt gedaan door gezinshuisauditoren. Zij beoordelen of het kwaliteitssysteem van het gezinshuis aan de gestelde voorwaarden van Keurmerk Gezinshuizen voldoet.

 

Gezinshuisauditoren hebben een contract bij Keurmerk Gezinshuizen en worden ingeschreven in het register gezinshuisauditoren van Keurmerk Gezinshuizen. Gezinshuisauditoren voeren jaarlijks minimaal 6 gezinshuisaudits uit.

 

Wat heb jij in huis?

  • Een relevante vooropleiding (minimaal HBO)

  • Relevante ervaring in de jeugdzorg/zorg

  • Ervaring met en/of kennis van gezinshuizen

  • Ervaring en/of affiniteit met kwaliteitssystemen in de (jeugd)zorg

 

Je ontvangt per gezinshuis audit € 240,- (max. 4 uur), dat is incl. reiskosten.

 

Ben je enthousiast? Je kunt je interesse kenbaar maken door voor 1 september een korte motivatie (een hele brief hoeft niet) en je CV te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor eventueel meer informatie en/of vragen kun je daar terecht.

 

 

De Rudolphstichting heeft compassie voor kwetsbare kinderen en wenst dat elk uithuisgeplaatst kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene.