Ontmoetingsdagen 2021

Kom naar een van onze Ontmoetingsdagen en bezoek Jeugddorp De Glind. Tijdens dit bezoek kunt u zelf ervaren hoe bijzonder De Glind is, meer te weten komen over de Rudolphstichting, genieten van de prachtige natuur en we nemen een kijkje bij een gezinshuis. De Ontmoetingsdag is met name gericht op diaconieën van de Protestantse Kerk Nederland en de donateurs van de Rudolphstichting. Gebruik het formulier onderaan deze pagina om aan te melden!

In 2022 hopen we weer Ontmoetingsdagen te kunnen organiseren, op:

• Vrijdag 8 april 2022 in de ochtend
  • Woensdag 15 juni in de middag (op deze dag is er de mogelijkheid om aansluitend de algemene ledenvergadering bij te wonen)
  • Zaterdag 1 oktober 2022 in de ochtend

Globaal programma

10.00 – 10.30 uur Ontvangst en informatie over werk Rudolphstichting
10.30 – 11.30 uur Bezoek gezinshuis, gesprek gezinshuisouders
11.30 – 12.30 uur Rondleiding door Jeugddorp De Glind
12.30 – 13.00 uur Lunch

Bereikbaarheid Jeugddorp De Glind

De Glind ligt centraal -in het midden van Nederland- en is met de auto goed bereikbaar. Reist u met het openbaar vervoer, dan kunt u De Glind bereiken met de buurtbus. Heeft u nog vragen over deze Ontmoetingsdag of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via (0342) 45 90 10 of info@rudolphstichting.nl.

Ontmoetingsdagen 2022

Aanmeldformulier voor Ontmoetingsdagen
Diaconieën op bezoek bij een gezinshuis in Jeugddorp De Glind - Ontmoetingsdag 2019