Graag nodigen we je uit voor een van onze Ontmoetingsdagen. Een inspirerende dag waarbij je meer over het werk van de Rudolphstichting te weten komt en kennismaakt met Jeugddorp De Glind.

De Ontmoetingsdag is met name gericht op diaconieën van de Protestantse Kerk Nederland en donateurs van de Rudolphstichting.

De volgende ontmoetingsdagen zijn op woensdag 26 juni 2019* en zaterdag 5 oktober 2019.

Globaal programma*
10.00 – 10.30 uur Ontvangst en informatie over werk Rudolphstichting
10.30 – 11.30 uur Bezoek gezinshuis, gesprek gezinshuisouders
11.30 – 12.30 uur Rondleiding door Jeugddorp De Glind
12.30 – 13.00 uur Lunch

(* op 26 juni is het een middagprogramma vanaf circa 15.00 uur inclusief avondmaaltijd zodat de Ontmoetingsdag gecombineerd kan worden met de Algemene Ledenvergadering 's avonds om 19.30 uur)

Meer informatie en aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Het minimum aantal deelnemers is 5 personen en maximaal 15 personen.

Bereikbaarheid jeugddorp De Glind

De Glind ligt centraal -in het midden van Nederland- en is met de auto goed bereikbaar. Reist je met het openbaar vervoer, dan kunt je De Glind bereiken met de buurtbus.

Heb je vragen over deze Ontmoetingsdag of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via (0342) 45 90 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..