Graag nodigen we je uit voor een van onze Ontmoetingsdagen. Een inspirerende ochtend waarbij je meer over het werk van de Rudolphstichting te weten komt en kennismaakt met Jeugddorp De Glind.

De Ontmoetingsdag is met name gericht op diaconieën van de Protestantse Kerk Nederland en donateurs van de Rudolphstichting.

De ontmoetingsdagen vinden plaats in 2020 op de volgende data:
Vrijdag 3 april, woensdag 17 juni (i.c.m. ALV 's avonds) en vrijdag 3 oktober.

Globaal programma
10.00 – 10.30 uur Ontvangst en informatie over werk Rudolphstichting
10.30 – 11.30 uur Bezoek gezinshuis, gesprek gezinshuisouders
11.30 – 12.30 uur Rondleiding door Jeugddorp De Glind
12.30 – 13.00 uur Lunch

Meer informatie en aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Het minimum aantal deelnemers is 5 personen en maximaal 15 personen.

Bereikbaarheid jeugddorp De Glind

De Glind ligt centraal -in het midden van Nederland- en is met de auto goed bereikbaar. Reis je met het openbaar vervoer, dan kunt je De Glind bereiken met de buurtbus.

Heb je vragen over deze Ontmoetingsdag of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via (0342) 45 90 10 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..