Heeft u geen mogelijkheden voor een MVO-activiteit, maar wilt u wel de Rudolphstichting helpen? Ook dat kan.

 

U kunt bijvoorbeeld een project sponsoren of bijdragen aan een evenement. Sponsorkosten (reclamekosten) kunt u eenvoudig aftrekken van de winst-voor-belasting. Als tegenprestatie kunnen we uw bedrijf op verschillende manieren via onze communicatiekanalen ondersteunen.

 

Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

 

1. Sponsoractie

Doe mee aan de wandelvierdaagse en laat u sponsoren door vrienden en familie. Voor dit soort sponsoracties kunt u terecht op geefsamen.nl, waar de Rudolphstichting een pagina heeft. U kunt hier met uw bedrijf (of particulier) een actie beginnen.

 

2. Salarisdonatie

Een andere mogelijkheid is de salarisdonatie. U vraagt uw medewerkers toestemming voor een maandelijkse donatie aan de Rudolphstichting, bijvoorbeeld € 2,-. Via uw salarisadministratie zorgt u voor de afhandeling. Daarna gaat alles automatisch, tot wederopzegging.

 

Contact

Wilt u meer informatie? Belt u dan met (0342) 45 90 10 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Rudolphstichting heeft compassie voor kwetsbare kinderen en wenst dat elk uithuisgeplaatst kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene.