De Rudolphstichting zet zich sinds 1927 als vereniging van kerken (PKN) in voor de toekomst van uithuisgeplaatste kinderen en jongeren.

Bent u ambtsdrager, diaken of betrokken bij de ZWO-commissie binnen uw gemeente en wilt u iets betekenen op het gebied vna inhuisplaatsen of voor de ontwikkeling van Jeugddorp De Glind?  Overweegt u dan eens de volgende mogelijkheden:

• Organiseer een collecte
    • Ter ondersteuning van een collecte om gemeenteleden te informeren en te enthousiasmeren over het gekozen doel, kunt u aanvullende informatie over het werk van de Rudolphstichting hier downloaden
  • Word gratis lid met uw diaconie
    Door gratis lid te worden met uw diaconie steunt u innovatieve projecten voor de jeugdzorg door heel Nederland. Uw lidmaatschap levert niet alleen voor ons maar ook voor u wat op!
    • Als lid van de Rudolphstichting heeft u inspraak tijdens de jaarlijkse ledenvergadering direct invloed op de vernieuwing van de jeugdzorg in Nederland.
    • De Rudolphstichting voert namens u diaconaal werk uit voor jongeren, met ondersteuning van Kerk in Actie.
    • Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen door middel an de Rudolphkrant en een e-mail nieuwsbrief.
    • U mag met uw diaconie gratis vergaderen in multifunctioneel centrum Glindster.

Vul het aanmeldformulier in om lid te worden met uw diaconie.