Wilt u iets betekenen voor uithuisgeplaatste kinderen en jongeren in Nederland? Organiseert u eens een collecte ten behoeve van de Rudolphstichting.

Als u ter voorbereiding op een collecte aanvullende informatie over het werk van de Rudolphstichting wilt ontvangen, dan sturen wij u die graag toe. Voorlichtingsmaterialen zoals filmpjes en folders zijn voorhanden.

Bel 0342 45 90 13 of e-mail Anja Brouwer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om informatie aan te vragen.