Bo15 nieuw beschikbaar verkleindSoms is geschikte huisvesting het ontbrekende puzzelstukje om een gezinshuis te beginnen. De Rudolphstichting kan hierbij helpen: wij bieden twee instapklare, enorm ruime woningen aan in Jeugddorp De Glind. Als je hier je gezinshuis start of komt voortzetten heb je veel (kind)voorzieningen onder handbereik, én maak je deel uit van een bijzondere dorpsgemeenschap.
Op www.rudolphstichting.nl/tehuur meer informatie.

Nieuws frank en simone vd berg“Het zit in ons bloed, we willen werken met mensen.” Frank van den Berg huurt 10 hectare grond van de Rudolphstichting; hij is een nieuwe pachter in Jeugddorp De Glind. Frank gaat de grond duurzaam gebruiken. “In de toekomst willen we een werk-leerbedrijf zijn waar jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen.”

oost west verkleindSjetta en Jacqueline wisten het eigenlijk al toen ze een jaar of 23 waren en werkzaam in de hulpverlening; “Wij willen ooit een gezinshuis”. De droom ging voor jaren in de ijskast. Maar nu is het zover. In een van de drie nieuwe gezinshuizen die de Rudolphstichting bouwde in Jeugddorp De Glind, starten zij hun gezinshuis ‘Oost West’.

Rudolphkrant voorjaar 2019Wat is het verschil tussen fysieke en sociale duurzaamheid? Hoe worden die verschillen zichtbaar in De Glind? En wat hebben zwaluwen te maken met opgroeien in een gezin?

 

 

 

 

b12420cb 8c45 48ea aa1c b20095769990…staat de Glindse dorpskerk! Een plek waar van veel (oud)bewoners herinneringen liggen. Een plek waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten en een plek om geïnspireerd te raken.

 

 

 

 

GoedGlinds Logo FC verkleind

Graag nodigen we je uit voor het GoedGlinds voorjaarsfeest op 25 mei 2019 van 10.00 uur tot 15.00 uur in De Glind. Dit is een dag voor bewoners én oudbewoners van De Glind.

Nieuws WZWEen kijkje nemen in de keuken van een gezinshuis of leefgroep ? Dat, én nog meer, kan je doen op de Open dag Zorg en Welzijn op 16 maart in De Glind! Ben je erbij?

 

NLdoet1De handen uit de mouwen steken in De Glind? Dat kan tijdens de landelijke vrijwilligersactie van NLdoet! In De Glind zijn er op 15 en 16 maart 2019 activiteiten waar u zich bij aan kunt sluiten. Klussen in een tuin, schoonmaken of aan de slag met hout. Genoeg opties! Bekijk al de activiteiten hier.

 

U kunt NLdoet combineren met een bezoek aan De Glind Open Dag op 16 maart. Het nieuwsbericht daarover volgt binnen enkele weken.

 

De Rudolphstichting heeft compassie voor kwetsbare kinderen en wenst dat elk uithuisgeplaatst kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene.

Laatste tweets

RudolphSt Twee heerlijk ruime woningen (8 of zelfs 9 slaapkamers!) #gezinshuizen in het groen beschikbaar voor… twitter.com/i/web/status/1…

1 week geleden5 retweets

RudolphSt De nieuwe #Rudolphkrant is uit! Je leest er over #socialeduurzaamheid & #fysiekeduurzaamheid. Wil je de Rudolphkran… twitter.com/i/web/status/1…

woensdag 10 april 20192 retweets

RudolphSt Mooi stuk! Leuke blog door Glindse jongere over werken in #deglind. #inhuisplaatsen #jeugdzorg #stimuleren twitter.com/jeugddorp/stat…

donderdag 28 maart 2019

RudolphSt Leuk! De #dorpskerk heeft een #tammekastanje in de kerktuin gezet. Lees hier over de rol van de kerk in het dorp en… twitter.com/i/web/status/1…

donderdag 28 maart 2019