Familie Wildeman 5verkleindIn Jeugddorp De Glind vinden kinderen in de knel een veilig thuis. Gezinshuisouders én de dorpsgemeenschap ontfermen zich over in totaal 120 kinderen die uithuisgeplaatst zijn. De kinderen wonen in 28 gezinshuizen die verspreid staan over het dorp. Wim en Diane Verwoerd zijn in het voorjaar van 2019 een gezinshuis gestart in dit gewone, maar toch ook bijzondere dorp. We volgen ze de komende tijd. In het eerste deel van deze serie horen we van ze hoe de keus voor de opvang van kwetsbare kinderen tot stand kwam.

 

Wolter Kranenburg“Ik wilde het verhaal graag uitdragen, want Rudolphstichting ontwikkelt dingen waar je mee verder kan”.

 

2Rudolphstichting heeft in Jeugddorp De Glind het project Tiny Houses. Dit mooie traject is gestart om jongeren vanaf 16 jaar te laten wennen aan zelfstandig wonen, met daarbij de hulp van het bijbehorende gezinshuis. Ook bij gezinshuis ‘Bij De Bron’ staat een Tiny House. “Een prachtige uitvinding”, zegt Jan van Ee, gezinshuisouder.

 

 

 

 

IMG 98282Voor vier organisaties die een gezamenlijke frontoffice delen, zijn wij per direct op zoek naar een vriendelijke enthousiaste Frontoffice medewerker.

 

 

 

 

 

 

 

 

ChocoladelettersSinterklaas Achmea is dit jaar weer langs gekomen in De Glind. Net als vorig jaar heeft Achmea cadeaus gekocht voor de kinderen. De ouders, en natuurlijk de kinderen, waren razend enthiousiast en waren Achmea "heel erg dankbaar". 

 

 

 

De Rudolphstichting heeft compassie voor kwetsbare kinderen en wenst dat elk uithuisgeplaatst kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene.

 

Sinterklaas komt steeds dichterbij en ook dit jaar komt de Sint naar De Glind. Net als vorig jaar gaan de Rudolphstichting en Achmea de Sint helpen om uw kind blij te maken. U hoeft daarvoor alleen één ding te doen!

 

 

 

Deze vacature staat niet meer open. Solliciteren is helaas niet meer mogelijk.

 

Wil je werken bij een maatschappelijk ondernemende non-profitorganisatie? Bekijk onze andere vacatures.

De Rudolphstichting heeft compassie voor kwetsbare kinderen en wenst dat elk uithuisgeplaatst kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene.

Laatste tweets

RudolphSt Het zwembad in De Glind is begonnen met Twitter. Volg @zwembaddeglind om op de hoogte te blijven! #deglindtwitter.com/i/web/status/1…

4 dagen geleden

RudolphSt Wolter Kranenburg gaat helaas stoppen als ambassadeur voor de Rudolphstichting (gezondheidsredenen). Bedankt voor a… twitter.com/i/web/status/1…

1 week geleden

RudolphSt #gezinshuis De Duizenpoot uit Duiven heeft het #keurmerkgezinshuizen binnen. Gefeliciteerd! #jeugdzorgtwitter.com/i/web/status/1…

2 weken geleden1 retweet