Medewerker Onderhoud en Beheer (32 -36 uur)

Heb jij twee rechterhanden, ben jij servicegericht en heb je oog voor kwaliteit? Lees dan verder want wij zijn op zoek naar een medewerker onderhoud & beheer voor 32 tot 36 uur per week.

Wat ga je doen?
Als medewerker onderhoud & beheer ben jij het visitekaartje van Rudolphstichting. De functie staat garant voor een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je komt bij de huurders thuis en voert zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden uit binnen de afgesproken tijd- en kwaliteitsnormen. Dit kunnen kleine onderhoudsklussen zijn maar ook volledige renovaties. Je houdt je collega van de planning op de hoogte van de voortgang en zet eventuele vervolgacties uit.

Wie ben jij?
• Je hebt een afgeronde mbo opleiding en hebt ervaring opgedaan als allround klussenman;
Je bent ervaren in bijvoorbeeld timmerwerk, tegelzetten en installatieonderhoud;
• Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar;
• Je hebt een rijbewijs en woont in de regio Barneveld – Leusden – Amersfoort;
• Je communiceert op een prettige manier en bent servicegericht.

Wat hebben wij jou te bieden?
• Maandsalaris van, afhankelijk van opleiding en ervaring, min. € 2.311,- en max. € 3.286,- (bij 36 uur);
• Aanstelling voor bepaalde tijd met intentie tot een vaste aanstelling;
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering (8,3%), opleidingsbudget en een goede pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding;
• Een telefoon, goed gereedschap en een fijne werkplaats;
• En een prettige samenwerking met leuke collega’s

Wie worden jouw nieuwe collega’s?
Het vastgoed en de gronden van Rudolphstichting worden beheerd door een klein team. We houden ons bezig met beheer, verhuur, ontwikkeling, verduurzaming en natuurlijk onderhoud. In het team heeft ieder zijn eigen taken, samen gaan we voor goede huisvesting voor elke huurder, een omgeving met passende voorzieningen en een mooi en waardevol buitengebied. Voor het onderhoud werken er twee collega’s in de ‘buitendienst’ met als uitvalsbasis een eigen werkplaats / loods in het dorp. Vanuit het team schakelen we regelmatig vaste partners in, denk aan loodgieters, tegelzetters en elektriciens.

De organisatie
Rudolphstichting is een kleine maatschappelijke organisatie met grote impact. Rudolphstichting heeft compassie voor kwetsbare kinderen en wenst dat elk uithuisgeplaatst kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene. Door middel van ons vastgoed, financiële middelen en kennis maken we de opvang van meer dan honderd uithuisgeplaatste kinderen in De Glind mogelijk. Rudolphstichting bezit circa 80 panden en 80 hectare grond in De Glind. Verder zijn we eigenaar van gemeenschapsvoorzieningen zoals het dorpshuis een kerkgebouw, kinderboerderij, zwembad, restaurant en de dorpsbegraafplaats.

En nu?
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je motivatiebrief met CV, uiterlijk 22 mei 2023, naar personeel@rudolphstichting.nl t.a.v. Manon Buitenhoff ten Cate. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Bart Schenk via 0342-459 010 of vastgoed@rudolphstichting.nl.