Vacature Medewerker Onderhoud en Beheer (32-36 uur)

It takes a village to raise a child, zegt een Afrikaans spreekwoord: om op te kunnen groeien tot zelfredzame, evenwichtige volwassenen, hebben kinderen een veilige en stimulerende omgeving nodig. En soms is daar de liefde en betrokkenheid van een hele gemeenschap, een heel dorp voor nodig. Want niet voor ieder kind is het eigen gezin die veilige, stimulerende omgeving. Voor hen wil het dorp De Glind, bij Amersfoort, zo’n liefdevolle, betrokken gemeenschap zijn.

Wij, De Rudolphstichting, zijn onlosmakelijk met dit unieke dorp verbonden. Al bijna 100 jaar ondersteunen wij iedereen in en rond Jeugddorp De Glind die deze kinderen en jongeren een thuis en een toekomst wil bieden. Zo leven we samen het Afrikaanse spreekwoord. Wij zijn de mogelijk makers, de wind onder de vleugels van het dorp. Dit doen we door het mogelijk maken van verbinding, vastgoed, voorzieningen, vrijetijdsaanbod.

Heb jij twee rechterhanden, ben jij servicegericht en heb je oog voor kwaliteit? Lees dan verder want wij zijn op zoek naar een medewerker onderhoud & beheer voor ons vastgoed. Met ons kleine team zetten we ons dagelijks in om deze jongeren een veilige en stimulerende leefomgeving te bieden, waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Rudolphstichting bezit circa 80 panden en 80 hectare grond in De Glind. Verder zijn we eigenaar van gemeenschapsvoorzieningen zoals het dorpshuis een kerkgebouw, kinderboerderij, zwembad, restaurant en de dorpsbegraafplaats. Wil jij deel uitmaken van ons toegewijde team en bijdragen aan een hoopvolle toekomst voor deze kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als medewerker onderhoud & beheer ben jij het visitekaartje van Rudolphstichting. De functie staat garant voor een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je komt bij de huurders thuis en voert zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden uit binnen de afgesproken tijd- en kwaliteitsnormen. Dit kunnen kleine onderhoudsklussen zijn maar ook volledige renovaties. Daarnaast heb je affiniteit met beheerderstaken en vind je het leuk om allround bezig te zijn. Je houdt je collega van de planning op de hoogte van de voortgang en zet eventuele vervolgacties uit.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde mbo opleiding en hebt ervaring opgedaan als allround klussenman/vrouw;
 • Je bent ervaren in bijvoorbeeld timmerwerk, tegelzetten en installatieonderhoud;
 • Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt een rijbewijs en woont in de regio Barneveld – Leusden – Amersfoort;
 • Je communiceert op een prettige manier en bent servicegericht.

 

 

Wat bieden we jou?

 •  Goede koffie, vers fruit en een klein team van enthousiaste en betrokken collega’s;
 •  Een maandsalaris van, afhankelijk van opleiding en ervaring, min. € 2.527,- en max. € 3.593,- (bij 36 uur);
 • Aanstelling voor bepaalde tijd met intentie tot een vaste aanstelling;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering van 8,3%, opleidingsbudget en een goede pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding;
 • Een telefoon, goed gereedschap en een fijne werkplaats;
 • En een prettige samenwerking met leuke collega’s

Wie worden jouw nieuwe collega’s?

Het vastgoed en de gronden van Rudolphstichting worden beheerd door een klein team. We houden ons bezig met (gebouw)beheer, verhuur, ontwikkeling, verduurzaming en natuurlijk onderhoud. In het team heeft ieder zijn eigen taken en samen gaan we voor goede huisvesting voor elke huurder, een omgeving met passende voorzieningen en een mooi en waardevol buitengebied. Voor het onderhoud werken er twee collega’s in de ‘buitendienst’ met als uitvalsbasis een eigen werkplaats / loods in het dorp. Vanuit het team schakelen we regelmatig vaste partners in, denk aan loodgieters, tegelzetters en elektriciens.

Meer informatie en/of solliciteren

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je motivatiebrief met CV, uiterlijk 28 juni 2024, naar personeel@rudolphstichting.nl t.a.v. Herman van den Berkt. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Laurens Heikamp via 0342-459 010 of vastgoed@rudolphstichting.nl.