Er zijn woningen te huur voor gezinshuisouders:

In De Glind zijn voor gezinshuisouders momenteel een aantal gezinshuis-woningen te huur (bedrijfsmatig huurcontract) bij de Rudolphstichting. De woningen zijn bedoelt als gezinshuis-woningen en hebben een zorgbestemming.

Een gezinshuis in De Glind? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Bel ons op (0342) 459 010 of stuur een mail naar info@rudolphstichting.nl.

 

Glindhorst 36

Deze gezinshuiswoningen zijn op dit moment beschikbaar. Wil jij/jullie een gezinshuis starten en hierbij ondersteund worden met vrijetijdsbesteding en in gemeenschap die voor elkaar klaarstaat dan biedt De Glind een hele mooie kans.
Deze woningen zijn op dit moment beschikbaar. Klik op onderstaande link om de woningen te bekijken.

Gezinshuis te huur: Glindhorst 36

Gezinshuis te huur: Schoonderbekerweg 33

Gezinshuis te huur: Postweg 76

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op (0342) 459 010 of stuur een mail naar info@rudolphstichting.nl.

Woning met bestemming ‘gezinshuis’ huren

Soms is geschikte huisvesting het ontbrekende puzzelstukje om een gezinshuis te beginnen. De Rudolphstichting kan hierbij helpen: wij bieden instapklare, enorm ruime woningen aan in Jeugddorp De Glind. Als je hier je gezinshuis start of komt voortzetten heb je veel (kind)voorzieningen onder handbereik, én maak je deel uit van een bijzondere dorpsgemeenschap waaraan je zelf ook actief je steentje bijdraagt.
Lees hier hoe je een gezinshuis kunt starten.

Als je huurt van de Rudolphstichting, dan huur je van een maatschappelijke, non-profit organisatie. Alle inkomsten uit verhuur vloeien terug in het dorp, of worden gebruikt voor investeringen in projecten ter bevordering van de leefomgeving en de ontwikkeling van kwetsbare kinderen.

In De Glind verhuurt de Rudolphstichting verschillende soorten woningen. Grote, authentieke panden uit de jaren 50, tot aan nieuwbouwwoningen waar alles energieneutraal is. Bent u op zoek naar iets specifieks? Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn in Jeugddorp De Glind. Bel ons op (0342) 459 010 of gebruik onderstaand contactformulier:

Contactformulier