Amigo 2016 2Vriendschappelijk contact en samen iets ondernemen. 1-op-1 aandacht voor een kind of jongere.

Iemand die geen hulpverlener is, maar speciaal voor jou komt om tijd met je door te brengen. Dat is heel speciaal, belangrijk en goed voor het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van een kind dat al veel meegemaakt heeft.

Veel langdurig uithuisgeplaatste kinderen hebben geen of nauwelijks een sociaal netwerk, terwijl dat juist voor hun verdere ontwikkeling en eigenwaarde belangrijk is. Omdat AmiGO daar graag verandering in wil brengen zoeken we vrijwilligers.

AmiGO zoekt maatjes die het leuk vinden om één op één leuke activiteiten te ondernemen met een uithuisgeplaatst kind. Er wordt nog gezocht naar een muziek/gitaarmaatje, een huiswerkmaatje en een maatje om creatieve of leuke meidendingen mee te doen.

Download hier de folder van AmiGo

Meer weten of geïnteresseerd om mee te doen?
Voor meer informatie over de mogelijkheden van dit bijzondere vrijwilligerswerk of aanmelden kunt u contact opnemen met Pascale Winkelmolen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-12101217.

AmiGO in Jeugddorp De Glind wordt uitgevoerd door Stichting Pro Intermetzo in samenwerking met de Rudolphstichting. Het maatjes/bezoekdierproject wordt financieel mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, de Gemeente Barneveld en de Rudolphstichting.